woensdag 29 juli 2015

Vakantiefoto's

Foto's van vakanties, je ziet ze deze tijd van het jaar veelvuldig verschijnen op Facebook. Weemoedig word ik ervan en soms zijn ze jaloersmakend.. Het zijn in mijn ogen foto's van zorgeloze gezinnen en dat stemt mij dan weemoedig, wat als denk je dan toch.. Wat als onze Isabel ook gezond was geweest, dan waren wij misschien ook wel zorgeloos op vakantie gegaan, dan maakte het niet uit waar we heen zouden gaan en of we überhaupt ergens heen kunnen gaan. Dan heb je niet de starende blikken, het onaangename 'kijken' van mensen en je ze dan ziet denken 'er is wat met dat meisje' en dan naar ons kijken met een blik van 'hoe kan dat want jullie zijn toch ook gewoon?'
En bij de meeste vakantiefoto's op FB klik ik dan wel op 'vind ik leuk' maar om heel eerlijk te zijn vind ik ze soms dus helemaal niet leuk.. en dat betekent heus niet dat ze niet geplaatst mogen worden hoor, want ik kan er ook voor kiezen om van FB af te gaan maar daarvoor ben ik dan weer te nieuwsgierig haha..
Dat ik nu ff een wat 'zwaarder' bericht plaatst komt waarschijnlijk ook omdat het op het moment even heel onrustig is met Isabel haar epilepsie, de afgelopen weken zagen we al weer aanvallen doorbreken en om erger te voorkomen hebben we na overleg met de neuroloog besloten om te gaan starten met een nieuw medicijn en de 2 medicijnen die ze had worden weer afgebouwd. Om er even een beeld van te krijgen (voor zover mogelijk) Isabel heeft al 7 maanden lang geen zichtbare aanvallen gehad en gisteren had ze een zware aanval waarbij we haar dan neusspray moeten geven en ze er dan een paar uur bij ligt als een zombie.. dat valt dan na 7 maanden toch wel ff weer rauw op je dak, dan is het besef er weer: oja, wij hebben een zorgintensief kind en het is helaas niet altijd rozengeur en zonneschijn. Hopelijk heeft de nieuwe medicatie snel weer effect en kunnen we op onze manier ook weer voor even een zorgeloos gezin zijn :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten